Nyinflyttad

Som vissa av er vet, vissa inte, så har det varit en del problem med min förra familj. Jag tog då kontakt med min kontaktperson och vi skötte det hela väldigt bra och jag flyttade igårkväll in till min vän Taylor Rock, hans mamma, hans pappa, tre hundar och några kossor!

Låt mig säga såhär: ALLTING är annorlunda här! Från att trängas i en trailer till att ha mitt egna rum nästan lika stort som trailern. Jag har ätit första RIKTIGA hemlagade måltiden (eget kött, hemodlade grönsaker mm.) Från att jag och josi sitter på vårat rum ensamma och käkar burkmat till att sitta ute i vardagsrummet med Taylor och käka skittles (för att man tycker att det är gott INTE för att man är hungrig) Gå och lägga sig i en EGEN säng som INTE knarrar! Och som har lakan! Det är bara det jag har märkt från igårkväll!

Det är 10 miles in till skolan. Skolan har kombinationslås, min kombination är 0-16-32 vilket innebär: tre varv åt höger till noll, andra 16 åt vänster till och sen direkt till 32 till höger! Klockan ringer tre gånger och tredje gången ska man sitta i klassrummet. Lektionerna är 50 minuter med 5 minuter mellan varje klass och jag har 7 lektioner varje dag!

Idag är det bara jag som ska till skolan på morgonen för Taylor har sin uppkörning! Så kommer han till skolan lite senare och sen åker jag, Taylor och Chris och kollar på en bil till Taylor!

Sorry men jag längtar inte hem! :D

BILDER














Taking one for the team
Har man småbarn att underhålla så har man!


Naglarna gjorda!

VÄRLDENS godaaste sallad!!!

från chili's sen förrrförra veckan! :D

Goooooodmorgon!

Vi vann matchen igår med 55-12! Ojdå var vi bst eller var vi bäst? Vi betalade typ 1 dollar extra så vi fick sitta i "the end zone" tror jag det hette, typ som att sitta på planen bakom målet. Hade sjukt kul mestadels med josi, brianna och taylor!

Josi fick vara maskot och hon blev sjukt överlycklig, när laget gör en touchdown ska maskoten springa runt och skrika lite snyggt framför läktaren fast hon vägrade, söt ! :D Hon gav ifrån sig hatten och staven fort som satan till den riktiga maskoten! :D



På fredagar är våran Creative foods class inställd, fråga mig inte varför men jag och Taylor och Tanner hade kul iallafall! :D

INDIANS!

Fotbolls match idag oxo då! :D Taylor kommer snart och hämtar upp mig! Idag äre hemmamatch!

7

MIN KÄRLEK! :D

Caoz caoz

Ja, jag hör att ni är oroliga för att jag inte skriver här...
Livet på andra sidan atlanten går inte som smort precis, jag vet inte hur allt blir just nu faktiskt, jag drar inte hem iallafall så det behöver ni inte oroa er för! Jag kan tyvärr inte skriva vad som händer här på bloggen för folk läser min blogg och lägger in i google translate. Skolan är asgrym iallafall, snälla lärare! Homecoming är den 24e och nej jag ska inte gå med taylor och det har emd omständigheterna att göra. Jag är på aldeles för dåligt humör för att skriva just nu, men nu vet ni det.

Svar på vad det var som kostade så mycket

Ett kollegieblock, really?
Nej!
Två pärmar, en före lunch en efter, register och block till båda dom, man måste typ ha 200 olika sorters pennor och bokskydd och massa onödigt jävla skit som tycligen inte är onödigt, usbminne och loads of shit :)


do you wanna go with me?

Jag åt lunch med Taylor idag!
Vi tjafsade om vem som skulle betala haahah. Slutade med att han betalade!
Vi bestämde det igårkväll, då sa jag att det spelar ingen roll vart vi äter så då ringde han runt till ställen och frågade vad som var glutenfritt! AW! :D
Vi beställde tacos iaf, så tog vi med oss det och käkade det på gräsmattan utanför skolan.

Så frågade han om jag skule gå på homecoming, och om jag ville gå med han! AW, han såg jättenervös ut :P Han är som en teddybjörn.

Vi var på matchen idag iaf, strasburg mot bennett. Och bennett och strasburg är rivaler typ som haga och soltorg, det var askul! :D

pc

tr
Taylor
shs

cf
Tanner och Sierra från min creativefood class
josi
JOSI ! <3
indians



schemaaaa

Schemat:
Art                (bild)
Us history      (amerikans historia)
Chemistry      (kemi, SNYGG lärare)
Creative foods ( Hemkunskap typ, vi är 6 st i den klassen så vi tar en minibuss till en annan skola och har det)
LUNCH!
Geographic Information Systems (man lär sig om kartor och sånt, nystartad klass så det är chill)
Trigonometry    (svåraste matten på skolan)
Statistics  (ja, statistik)



Bilder och sånt kommer snart, ska på min första fotball game och taylor är på g att hämta upp mig nu så måste rusa :)

Thaaa homecoming dress.. tror jag

sdsd

warraa

ok, snygga bilder jag vet men josi skrattade helatiden när hon skulle ta helkroppsbilderna haahh!

Idag har jag gått och "skuggat" Krystle i skolan eftersom att dom inte har fixat min schema än. Alla hennes klasser var sjukt lätta, alltså jag kunde sakerna i sömnen, men hon är dock en sophmore och jag är senior vilket innebär att hon är två klasser under mig, det enda som var svårt var engelskan, den ska jag kolla om jag kan ha med henne för det var söta pojkar i den ;)

ÅH! jag var ute och gick i regnet idag, jätteskönt, typ tropiskt regn! :) Asfalten är sjukt varm så det ångar bort direkt och så är hela luften fuktig ! :D

Allt är billigt men endå så jävla dyrt

Skolsaker på Office dpt store för 118.75! Uppskattar det till typ 800kronor. INSANE!

Kunde inte andvända iphonen om jag inte la en deposit på 500 dollar, är det värt det för 10 månader ? not really. Det är summan man köper en ny för här i usa. Så jag köpte At&t prepaid for 50 dollars and you can text and call how much you want. And a phone for 59.99 dollars, Ser ut om en Blackberry!

Then we went to chilis! Den godaste salladen jag någonsin ätit!!!! It was a caribbean sallad (annanas, körsbär, mandariner) med en dressing på honung och senap och så stekta räkor till. A- mazing! :D

Sen gick vi till Ross och köpte promdress, en väska, a jacket, a coffeemug, and ralp lauren socks för 61 dollar!

Totala slösandet är sjukt, skyller på att det var första dagen!

Jag har inte blivit jetlaggad alls! Shit endå är det 8h tidsskillnad! Tack erik och robin för att ni stannade uppe med mig natten till att jag skulle åka annars hade jag antagligen varit jetlaggad!

Igår blödde jag näsblod, antagligen pga höjdskillnaden, luftfuktigheten, värmen och sånt. Nu ska jag gå och skriva in mig på skolan!

Försöker fixa bilder tills senare! :D

Americans americans!

ojojoj kan säga att ja gryer mieg intee ett skiet oem att jaeg boer soem jag göer. AMERIKANER ÄR UNDERBARA!!!!! Alla jag träffat hittills är jättetrevliga! :D Trivs som fisken i vattnet bland folket, både josi och krystle är helt underbara! Märks inte att dom är yngre än mig ens :) dethär kommer bli bra, nu ska det sovas för att kolla homecomingklänning imorgon! :D

felinställd

jag vet inte ens hur mycket klockan är här... men den är ju 4 hemma, minus 8 h... då är den 8 här alltså, jag är cptrött så ska sova en timme sen ska josi och krystle väcka mig så ska vi på fieeesta, träffa lite folk och så! För imorgon är det inge skola så då ska vi in till auora och handla skolgrejer och klänning till prom och så :)
dag1
Nyduschad trött tjej gosar med VIKTOR! Viktigt!

Framme!

So here I am, äntligen framme efter 12h flygtid och massa timmars väntan! Vet inte riktigt hur jag ska säga att det är här, det var lugnt och harmoniskt när vi åkte i bilen, åkrar överallt! Meen nue haer jaeg seett hueset och på måenga säett vaer deet inte såe illae somm jag troedee meen påe vissa säett äree värreeeee.... deat ear verkliegen massa småe arbeetsvagnar som siettter ihoep, hoen berätttadee att graennarna tyep är methare elleer potheads. soft fan ja. jaeg skriever såhear fult och felstaevat föer att hoen intee skae kunna läegga öever det i google öeversättning ;) måer illae, men neej papi du behoever inte rienga, älskar er allaihooopa!

2011-09-03

JA MEN JAAAAAAAAAA!!! :D I torsdags fick jag min familj! En ensamstående mamma på 33år med en 16årig dotter i Strasburg, Colorado, typ 30 min från Denver! Byn eller vad man ska kalla det har 1400 invånare, känns jävligt litet men härligt endå! Familjen verkar mysig, sådär att dom gör mycket saker tillsammans! :) Åker på söndag morgon från arlanda klockan 09.10 och byter plan i Frankfurt. Det är 12 timmar och 20 minuters flygtid, trodde helt seriöst inte att det skulle ta så lång tid menmen...

Dom skickade med ett litet brev till mig, så läste jag det och allt verkade asbra tills jag såg att det stod typ att dom såg fram emot att lära sig den tyska kulturen och lära sig lite tyska.... :O Ja ba " WHOOOOOOOT??!" NEJ dom tror att jag är tysk!! :'( Så mailade jag värdmamman och så, haha hon trodde itne att jag var tysk, hon hade en annan utbytesstudent där som var från tyskland och brevet var ursprungligen till henne. SKÖNT! :)

Så vi kommer bo fyra tjejer under ett tak! :) Jag, mamman RaniDae, värdsyster Krystle och utbytestudenten Josi! Väldigt ovant för mig som normalt bara umgås med killar! Det löser sig, det gör det alltid! :)

Min väska har stått halvpackad i tre veckor nu och jag har småpackat hela dagen, känns som att jag kommer på nya saker att lägga i helatiden! Vill bara komma fram och se hur allt ser ut i verkligheten! :D Längtaaaaaar!!!!!!

RSS 2.0