2011-01-11

Jag har inte dött om någon började undra ;)
Har bara haft noll motivation och ork till att skriva ett inlägg, jag ligger inte på EXAKT samma ställe med ansökningarna som jag gjorde i november men inte har det hänt mycket inte.
Anledningarna till att jag inte har orkat skriva är många. Blandannat att min pojkvänn och jag har gjort slut efter nästan tre år tillsammans, all betygsstress, att min älskade moster gick bort.

Nog om det negativa, jag är uppe på fötter igen och redo att möta världen! Haha shit va överdrivet det lät;) Men sant dock.

Det går 4 stycken på min skola så vitt jag vet som har varit i usa på utbytesår. Jag har veljat prata med dom sen jag fick reda på det men jag är så blyg (A). Men så idag pratade jag med en utav dom, lite iallafall! Han berättade typ lite om livet där, han var typ i Austin i Texas. Jag blev bara mer sugen på att åka!!!!!

Fast endå så går det i vågor, först vill jag åka, sen vill jag inte lämna allt, sen vill jag åka NU och PÅ EN GÅNG! Sen är jag inte alls lika pepp för att åka. Är det bara jag som känner så ?

Angående mina delstatsval, jag slog upp alla delstater på wikipedia, la dom i olika flikar och kryssade dom som läst minst intressanta. Sedan kollade jag hur vädret var just då på Yr.no och dom som verkade passande var helt enkelt sydstater! Och så har jag hört att south carolina är en sjukt fin delstat.
Har kanske inga JÄTTE bra argument till varför men jag gick lite på magkänslan!
Och då blev det alltså

South Carolina
Tennessee
Alabama

KRAM! :D


RSS 2.0