2010-10-25

Nu har jag ringt till STS och gjort delstatsval, dom jag har valt är: Alabama, Tennessee och South Carolina!

Har även ringt till skatteverket och beställt ett personbevis 120, hon som jag pratade med var nästan skreptisk och tyckte det var jättekonstigt att dom vela ha ett sånt! Ska även kopiera lite fler betyg som dom vela ha:)

JAG VILL ÅKA NU!!! :D

2010-10-24

Jag funderar på att göra delstatsval. Jag valde att inte göra delstatsval för att inte begränsa mig, så att dom kunde söka över hela USA men jag kollade på utbytesstudents forum imorse och såg att dom inte söker över hela USA alltså om man inte väljer en delstat själv så väljer dom en åt en så söker dom bara innom den delstaten. Jävligt tråkigt tycker jag! Så jag ska nog söka till Texas eller ngt mysigt :) Någon som vet om man kan göra delstatsval med STS när man redan har blivit antagen ? :)

2010-10-19

Idag så ringde jag till STS för att kolla om jag hade fått rätt mailadress till min kontaktperson, och det hade jag men hon hade varit sjuk i två veckor så det var därför hon inte hade svarat på mail. Så fick jag lite information om typ vilken amerikansk organisation jag skulle ha (safety world eller save the world eller något liknande), Att jag skulle få hem fler papper snart och så ! Känns skönt!

Jag och simon har även beställt halsband med varandras namn på idag :)

2010-10-09

Jag har fått ett pappaer där det står vem som är och kommer vara min kontaktperson hos STS. Men jag har inte fått nå information om vad som är nästa steg i processen, jag vill fylla i paper, gå på hälsoundersökningar. JAg skickade mail till henne men hon har inte svarat. Jag kanske är för pådriven jag vet inte, skulle vara jätte skönt att få lite mer personlig kontakt med någon som ska åka, jag är superpepp:D Vill åka nu! Har kollat igenom utbytesstudent.se s forum, typ alla trådar nu tror jag. Tänk om man inte ens får någon familj? Om ingen vill ta emot mig ? Sen att jag är allergisk gör vell saken ännu krångligare....


2010-10-06

Jag ska åka med Sts till USA nästa år alltså, jag har inte valt något delstatsval, jag är antagen.
Jag är 17 år (18 når jag åker) går just nu tvåan. Ta gärna kontakt! :)

2010-10-05

Det är nu jag känner det! Jag vill dethär så mycket! jag åker till USA efter tvåan nu.
Pepp som tusan
Nästa sensommar är jag i USA!

RSS 2.0